Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Malamalama fa'asoa ma fa'avasega mea faigaluega|E fa'afefea ona foia le fa'afitauli o le fa'asese ma le fa'asalalauina o mea o le felauaiga ma le fa'avasegaina o masini?

1-智能分拣机+900

E pei ona tatou iloa uma, o le felauaiga ma le faʻavasegaina o faiga, e pei o se faʻaauau felauaiga meafaigaluega, ua faʻaaogaina lautele i auala eseese o felauaiga o meafaitino ona o le tele o felauaiga, fausaga faigofie, tausiga faigofie, ma le malosi malosi.E tatau ona iloa o le conveyor ma sorter o meafaigaluega autu mo felauaiga o mea, ma o lona saogalemu ma le mautu faagaoioiga o le a aafia tuusaʻo le gaosiga.O le vavaeeseina ma le saeia o se tasi o faʻafitauli masani i le faʻaogaina o le conveyor ma sorter.E le gata e mafua ai le leiloa o meafaitino, ae o loʻo i ai foi se aʻafiaga i le faʻalelei o le fale teu oloa poʻo le fale gaosimea.

O le a la le sausau?

O le mea e taʻua o le faʻasalalauina o le taimi lea e taʻavale ai le fusi, o le maualuga o pito e lua e suia, ma o le tasi itu e maualuga ma le isi e maualalo, o lea o le a faʻasalalau mea mai le pito i lalo, ma o le auala sili ona vave o le fetuutuunai. le fusipa'u.se ese.E faʻafefea la ona vave ma faigofie ona fetuunai le faʻafefe o le fusi?O mea nei o le a taliina e le poto masani na aoteleina e Hebei Higris fata faʻatau oloa e ala i faʻataʻitaʻiga umi, ma ou te faʻamoemoe e mafai ona fesoasoani ia te oe.

 2-跑偏+900

E tele mafuaʻaga mo le faʻafefe, lea e manaʻomia ona taulimaina eseese e tusa ai ma mafuaaga eseese:

1. Fetuuna'i le vaega ta'avale avefe'au:

A o ese le fusi o le conveyor ma sorter i le ogatotonu o le conveyor fusi atoa, e mafai ona fetuutuunai le tulaga o le vaega paie e fetuutuunai le faaseseina;i le taimi o le gaosiga, o pu o masini i itu uma e lua o le vaega paie o loʻo faʻapipiʻiina i pu tuputupu aʻe e taofi ai le fetuunaiga.O le auala au'ili'ili o le fea itu o le fusi e fa'asaga i ai, o le fea itu o le vaega paie e aga'i i luma i le itu o le malaga a le fusi, po'o le isi itu e alu i tua.Afai e alu ese le fusi i le itu agai i luga, o le vaega pito i lalo o le vaega paie e tatau ona agai i le agavale, ma le pito i luga o le vaega paie e tatau ona agai i le taumatau.

2. Fetuunaiga o le vevesi:

I le faaopoopo atu i le saʻo i le umi o le fusipaʻu, o loʻo faʻafefeteina e lua i luga o le pito i luga o le nofoaga faʻafefe samala e tatau foi ona faʻapipiʻi i le laina tuʻu saʻo o le kalave, o lona uiga, ia mautinoa le tikeri o le laina ogatotonu o le au. .Pe a faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻamalo poʻo le faʻafefeteina o le paʻu eletise, e tatau ona faʻaliliu nofoa e lua o le paʻu faʻamalosi i le taimi e tasi ina ia mautinoa o le axis o le paʻu e faʻatatau i le itu umi o le fusi.

3. Ala e lua ala tamo'e fusipa'u:

O le fetuunaiga o le vavaeeseina o le fusipaʻu o le fusi e lua-ala e sili atu le faigata nai lo le fetuunaiga o le vavaeeseina o le laina tasi-ala fusi.I le fetuunaiga auiliili, e tatau ona fetuutuunai le tasi itu muamua, ona tatau ai lea ona fetuunai le isi itu.Pe a fetuutuunai, mataʻituina ma le totoa le sootaga i le va o le fusi o le itu o le feʻaveaʻi ma le suiga, ma taofi le fetuunaʻi taʻitasi.

4. Seti le fa'aogaina o le masini e fa'aogaina e le tagata lava ia:

E tele ituaiga o seti paie e fa'aogaina e le tagata lava ia, e pei o le vaeluagalemu ituaiga, fa-so'otaga ituaiga, tu'u sa'o ituaiga ta'avale, ma isi. fai le fusipa'u lava ia o'o atu i le fetuunaiga.Le faʻamoemoe o le faʻafefe o le fusi.E masani lava, o lenei metotia e sili atu ona talafeagai pe a puupuu le umi atoa o le fusipaʻu conveyor pe a tamoe laina fusi i itu uma e lua, ona o le conveyor fusi puupuu e faigofie ona alu ese ma e le faigofie ona fetuunai. 


Taimi meli: Me-06-2022